НАССР

 

 

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 01.10.2012 № 590 «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)»

Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 06.02.2017  № 41 «Про затвердження форми акта, складеного за результатами державного аудиту щодо додержання операторами ринку вимог законодавства стосовно постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках»

«Від поля до столу»: як впроваджується НАССР, - інтерв'ю директора Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Б.Кобаля порталу харчової промисловості "Харчовик" від 15.02.2018


Щодо запровадження НАССР у закладах громадського харчування

 

Два роки дедлайну — що потрібно зробити АПК для переходу на систему HACCP, - публікація-інструкція, підготовлена журналістами видання Agro.Polit


Коротка інструкція по заповненню плану HACCP


Типові документи


Щоденний журнал з управління безпечністю харчової продукції для виробників м’ясної продукції


Елеватору потрібен НАССР?